App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Extra jaar MASV voor Dennis en Joey van Beukering

Extra jaar MASV voor Dennis en Joey van Beukering

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Dennis van Beukering is ook volgend seizoen trainer van MASV.  De succesvolle trainer is bezig aan zijn tweede seizoen op Sportpark Malburgen West. In zijn debuutseizoen in Arnhem werd Van Beukering met MASV direct kampioen van de eerste klasse en werd er een historische promotie naar de Vierde divisie gevierd. Na een moeizame start met zes nederlagen in de eerste zeven wedstrijden heeft MASV inmiddels de nodige punten gesprokkeld en staat het momenteel op de elfde plaats aan de onderkant van de middenmoot in de Vierde divisie D. Van Beukering was in het verleden onder meer trainer van FC Presikhaaf, ESA, AFC Arnhem, Silvolde, Vitesse onder 19 en Go Ahead Eagles onder 18.

Jaimy Vahlkamp, technisch manager van MASV, is blij met de contractverlenging: ,,De samenwerking met Dennis is erg prettig en de prestaties zijn goed. Het team heeft zich de afgelopen periode, mede door hard en gericht te trainen, goed ontwikkeld en aangepast aan het niveau van de Vierde divisie. Volgend seizoen willen we met Dennis een volgende stap zetten, maar eerst willen we ons zo snel mogelijk handhaven op dit mooie niveau.”

Joey van Beukering speelt volgend seizoen nog steeds op Sportpark Malburgen West. De talentvolle multifunctionele linkspoot stond onder meer in de belangstelling van DOVO, maar heeft zijn ja-woord voor seizoen 24/25 aan MASV gegeven. De 21-jarige Van Beukering speelde in het verleden bij VV Rheden, De Graafschap, Silvolde en Veluwezoom voordat hij in de zomer van 2021 naar MASV kwam.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |