App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws De hele seizoenshelft professionele sportdrank voor jouw team!

De hele seizoenshelft professionele sportdrank voor jouw team!

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De winterstop staat voor de deur, de eerste seizoenshelft zit er (bijna) op. Een moment dat wordt gebruikt om terug te kijken. Wat ging goed? Wat niet? Waar kan het beter?

Vaak zijn de onderwerpen vooral gericht op voetbaltechnische zaken maar een belangrijk onderdeel mag niet vergeten worden. Voeding!

Kevin Hofland, oud-profvoetballer bij o.a. PSV, Feyenoord en Wolfsburg, herkent dit onderbelichte onderwerp: “Buiten het trainen speelt voeding een grote rol want uit voeding haal je de brandstof om te kunnen presteren.” Na zijn voetbalcarrière is Kevin actief in het trainersvak waar hij meerdere clubs onder zijn hoede heeft gehad en veel interesse heeft in mogelijkheden om de prestaties van de spelers te optimaliseren, zeker ook in de amateurwereld.

Kevin Hofland: “Als trainer zijnde wil je de speler(s) of speelster(s) fit hebben en blessurevrij. Dit is voor mij als trainer ook de reden om te kiezen voor de juiste aanvullende producten! Het liefst werk ik met producten die voor, tijdens en na de wedstrijd gebruikt kunnen worden.”

Het verbeteren van prestaties zit dus in vele facetten en goede verzorging van het lichaam helpt. Hydratie is een mooie manier om de eerste stap te zetten. Belangrijke stoffen gaan verloren zodra het lichaam zweet en alleen water in de bidon lost dit niet op! Ervaar het verschil en pakt de deal van SupQ Nutrition voor slechts  €119,95 waarmee jouw team de hele seizoenshelft voorzien is! Of kies het abonnement van €19,99 per maand en de technische staf wordt automatisch voorzien van voorraad. Nooit zonder, altijd aanwezig en een meerwaarde voor elke speler in de selectie!

Voor vragen of bestellingen zijn wij bereikbaar op: service@supq.eu 

https://supq.nl/voetbalteams/

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |