Home Achterhoek Gieling ook volgend seizoen trainer van s.v. Loil

Gieling ook volgend seizoen trainer van s.v. Loil

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Tom Gieling is ook volgend seizoen trainer van vijfdeklasser s.v. Loil. De jeugdige trainer is bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer op Sportpark De Korenakker en was in het verleden trainer van het hoogste jeugdelftal bij Concordia Wehl.

Na een moeizaam debuutseizoen met degradatie naar de vijfde klasse is s.v. Loil dit seizoen een van de positieve verrassingen van de vijfde klasse D. Met een vernieuwd en talentvol team is de club uit de gemeente Montferland nog steeds zonder nederlaag: zes keer werd gewonnen, alleen tegen Gelders Eiland bleef het 0-0. Met negentien punten uit zeven wedstrijden staat s.v. Loil op een knappe tweede plaats achter de nog ongeslagen koploper SV Nijmegen.

Wel wacht s.v. Loil nu een serie van vijf uitwedstrijden, voor de winterstop gaat het team van trainer Gieling nog op bezoek bij Eendracht Arnhem en SV Babberich.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |