App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws AWC in beroep tegen punt in mindering

AWC in beroep tegen punt in mindering

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

AWC is bij de tuchtcommissie van de KNVB in beroep gegaan tegen de uitspraak over de ongeregeldheden tijdens de wedstrijd UNA-AWC. Naar aanleiding van de gebeurtenissen bij de competitiewedstrijd in de Derde divisie B tussen UNA en AWC (1-1) op 19 november kreeg de clubs uit Wijchen een boete van 100 euro en een punt in mindering.

In ieder geval totdat er opnieuw uitspraak wordt gegaan in deze zaak krijgt AWC het punt in mindering weer terug. Hierdoor stijgt de groen-witte formatie uit Wijchen van de vertrekkende trainer Lodewijk de Kruif naar de dertiende positie met een voorsprong van zes punten op nacompetitieplek vijftien.

AWC speelt voor de winterstop nog twee wedstrijden: zaterdag op De Wijchert tegen koploper SteDoCo en 17 december in Limburg tegen directe concurrent SV Meerssen.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |