App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Wouter Elbers vertrekt bij RKPSC

Wouter Elbers vertrekt bij RKPSC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Wouter Elbers vertrekt aan het einde van het seizoen als hoofdtrainer van RKPSC. De 32-jarige trainer uit Doornenburg is dit voor het tweede jaar trainer van de vijfdeklasser uit Pannerden en was voorheen als trainer van GVA en De Bataven. Elbers heeft aan het bestuur van RKPSC aangeven na dit seizoen te willen stoppen op Sportpark De Pauwengaard omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging.

Vorig seizoen eindigde RKPSC op de zesde plaats in de middenmoot van de vijfde klasse C. In de zwaardere vijfde klasse D staat de zondagclub uit Pannerden momenteel op de elfde en voorlaatste plaats. Zondag werd de derby tegen Gelders Eiland met 1-3 verloren. RKPSC speelt voor de winterstop nog uit tegen ’t Peeske en thuis tegen Eendracht Arnhem.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |