App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sparta Nijkerk shopt weer bij DVS’33

Sparta Nijkerk shopt weer bij DVS’33

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sem de Wit maakt na dit seizoen de overstap van DVS’33 Ermelo naar Sparta Nijkerk. De Wit is al de tweede speler die de overstap van Sportpark DVS naar Sportpark De Ebbenhorst maakt. Eind november werd al bekend dat Benjamin Roemeon van de huidige nummer veertien van de Derde divisie A overstapt naar het als vijfde geklasseerde Sparta Nijkerk. Zaterdag staat de extra interessante derby tussen DVS’33 en Sparta Nijkerk op het programma.

Sem de Wit is een 28-jarige centrale verdediger die bezig is aan zijn tweede seizoen in de hoofdmacht van DVS’33. De Wit voetbalde onder meer in Duitsland, Canada, de Verenigde Staten, Spanje en bij Cambuur Leeuwarden, FC Dordrecht, Fortuna Sittard en Almere City.

Op de website van Sparta Nijkerk staat onderstaande toelichting:

 

SPARTA NIJKERK VERSTERKT ZICH MET SEM DE WIT

Sem de Wit maakt komende zomer de overstap naar Sparta Nijkerk. De 28-jarige verdediger komt over van DVSā€™33 en woont in Harderwijk. In het verleden was de Wit onder meer actief bij profclubs als Almere City, Fortuna Sittard maar ook bij topclubs in Canada en Amerika.

Met de Wit haalt Sparta Nijkerk een ervaren fysiek sterke verdediger in huis die houdt van een verzorgde opbouw.

We kijken uit naar de komst van Sem en wensen hem alvast veel plezier toe op onze Ebbenhorst.

Namens de TC,

Arjen Ruitenbeek
Technisch Manager

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |