Home Laatste Nieuws Rood Wit per direct verder zonder trainer Frank Koch

Rood Wit per direct verder zonder trainer Frank Koch

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

Trainer Frank Koch is met onmiddellijke ingang vertrokken als trainer van Rood Wit. Het bestuur van de vierdeklasser uit Groesbeek heeft de samenwerking met de ervaren trainer per direct beëindigd vanwege de tegenvallende prestaties van Rood Wit dit seizoen.

Na de degradatie van vorig seizoen via de nacompetitie staat Rood Wit een niveau lager onderaan. Met vijf punten uit zeven wedstrijden is Rood Wit de hekkensluiter van de vierde klasse D, afgelopen zondag werd de kelderkraker tegen FC Kunde met 4-2 verloren. Rood Wit speelt voor de winterstop nog thuis tegen HAVO en Germania.

Frank Koch begon in de zomer van 2021 op Sportpark Rood-Wit, Koch was in het verleden onder meer trainer van SCE, Krayenhoff, DVE-Trajanus en Edesche Boys.

 

Op de website van Rood Wit staat onderstaande toelichting:

Nadat eerder al was besloten om de samenwerking na dit seizoen tussen Rood Wit en Frank Koch niet te verlengen, heeft Rood Wit de beslissing genomen om direct de samenwerking te beëindigden. De reden zijn de tegenvallende prestaties van het lopend seizoen. Het eerste elftal van Rood Wit bezet na zeven wedstrijden de laatste plaats met
vijf punten.

Rood Wit bedankt Frank Koch voor zijn inzet voor de club in de afgelopen 2,5 jaar en wenst hem veel succes in zijn verdere trainersloopbaan.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Hielke 6 december 2023 - 19:04

Knap dat je bedankt wordt voor 2,5 jaar inzet als je in de zomer van 2022 begonnen bent😉

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |