App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vierde seizoen voor Graven bij Ajax B

Vierde seizoen voor Graven bij Ajax B

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De samenwerking tussen Ajax Breedenbroek en trainer Manfred Graven wordt volgend seizoen vervolgd. De trainer uit Bredevoort is nu bezig aan zijn derde seizoen op Sportpark ’t Houtbroek en blijft dus in ieder geval tot de zomer van 2025 werkzaam bij de vijfdeklasser uit de Achterhoek.

Manfred Graven was in het verleden onder andere trainer van KSV, VIOS Beltrum en VV Vorden. Na de degradatie uit de vierde klasse in 2022 was Ajax B vorig seizoen dichtbij een kampioenschap, uiteindelijk was Elsweide net te sterk en werd Ajax B tweede. Dit seizoen begon het jeugdige en talentvolle team van Graven met drie overwinningen uitstekend aan de competitie, maar door nederlagen tegen de drie titelkandidaten Keijenburgse Boys, VV Etten en De Hoven staat Ajax B momenteel op de vierde plaats in de vijfde klasse C. Zondag wordt bij NVC Netterden de laatste competitiewedstrijd van 2023 gespeeld.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |