App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sherwin Grot keert terug bij Duno

Sherwin Grot keert terug bij Duno

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Duno heeft de selectie versterkt met Sherwin Grot. De 33-jarige spits sluit per direct aan bij de eersteklasser uit Doorwerth. De Arnhemse aanvaller voetbalde in het seizoen 2019/20 al eerder bij Duno en speelde daarnaast onder meer bij Vitesse, ESA, N.E.C., De Treffers, Kozakken Boys, IJsselmeervogels, TEC, GVVV en Achilles’29. Grot debuteerde in 2009 voor N.E.C. in de Eredivisie en scoorde in zijn vorige periode bij Duno zes keer in acht wedstrijden.

Omdat Sherwin Grot de laatste 365 dagen geen officiële wedstrijd heeft gespeeld, werkt de KNVB mee aan de overschrijving en is Grot per direct speelgerechtigd. De spits trainde de afgelopen maand al mee bij Duno en scoorde vorige week in de oefenwedstrijd van Duno tegen VVO. Zaterdag kan Grot zijn officiële rentree voor Duno maken in de competitiewedstrijd tegen DTS Ede.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |