App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SC Millingen stunt met nieuwe trainer

SC Millingen stunt met nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

François Gesthuizen wordt de nieuwe hoofdtrainer van SC Millingen. Bij de vierdeklasser in zijn woonplaats wordt de voormalige trainer van onder meer N.E.C., Achilles’29,  FC Oss, De Treffers en DFS de opvolger van Willie Willems. De 51-jarige Gesthuizen zat na zijn gedwongen vertrek bij De Treffers begin april 2022 zonder club. SC  Millingen is momenteel de trotse koploper van de vierde klasse D, eerste achtervolger Germania heeft twee duels minder gespeeld en vier verliespunten minder.

 

Op de website van SC Millingen staat onderstaande toelichting:

𝐅𝐫𝐚𝐧𝐜𝐨𝐢𝐬 𝐆𝐞𝐬𝐭𝐡𝐮𝐢𝐳𝐞𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫 𝐯𝐚𝐧 𝐒𝐂 𝐌𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧!

Na het aangekondigde vertrek van Willie Willems aan het einde van dit seizoen is de TC Senioren op zoek gegaan naar een vervanger. Wetende dat er in het rijndorp een trainer van topniveau woont, die in 2022 de switch naar een maatschappelijke carrière gemaakt had, zijn wij deze maar eens gaan appen. Het toeval wilde dat Francois openstond voor een oriënterend gesprek met ons en wij zijn daar gretig op ingegaan.

Francois die zowel als speler en trainer actief was in het betaald voetbal bij diverse clubs gaf te kennen er eigenlijk wel enorm veel zin in te hebben om in zijn eigen dorp aan de slag te gaan met het 1e elftal van SC Millingen. Wij halen met hem een trainer met een proflicentie binnen die hem o.a. tot trainer van Achilles’29 en N.E.C. bracht maar het gaat Francois in deze fase van zijn leven vooral om plezier beleven in het trainersvak.

 

Wij zien in Francois de perfecte kandidaat om de ingeslagen weg met Willie door te trekken en wellicht zal zijn professionele blik nog wat extra’s kunnen toevoegen aan het niveau van de individuele speler en het team.

 

Francois zal per seizoen 2024-2025 onze nieuwe hoofdtrainer zijn en daar wensen wij hem enorm veel plezier en succes bij!

 

Namens de TC Senioren,

Marc-Jan Schenning & Kees vd Velden

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |