App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Centrale verdediger vertrekt bij DVS’33 Ermelo

Centrale verdediger vertrekt bij DVS’33 Ermelo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sem de Wit vertrekt na dit seizoen alweer bij DVS’33 Ermelo. De 28-jarige centrale verdediger uit Harderwijk maakte in de zomer van 2022 de overstap van het Spaanse Alhaurin naar Ermelo en heeft aan de technische commissie van DVS’33 laten weten na dit seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. De Wit scoorde zaterdag met de kop nog de openingsgoal voor DVS’33 tegen ODIN’58.

De Wit speelde eerder al in de jeugdopleiding van DVS’33 en was na buitenlandse avonturen in Duitsland, de Verenigde Staten en Spanje en onder meer Cambuur Leeuwarden, ADO Den Haag, Fortuna Sittard, FC Dordrecht en Almere City weer teruggekeerd op Sportpark DVS’33.

DVS’33 maakte gisteren bekend dat Tim van de Berg volgend seizoen terugkeert, daartegenover staat behalve het vertrek van De Wit ook het afscheid van onder meer Evre, Roemeon, Salasiwa en Kruisheer.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |