App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws AWC legt nieuwe trainer vast

AWC legt nieuwe trainer vast

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Freek Thoone is de nieuwe trainer van AWC. De 38-jarige oud-speler van de Derde divisieclub uit Wijchen wordt op Sportpark De Wychert de opvolger van Lodewijk de Kruif. Onlangs werd bekend dat de samenwerking tussen De Kruif en AWC beperkt blijft tot een seizoen. AWC staat momenteel op de verdienstelijke dertiende positie in de Derde divisie B na de onverwachte promotie van vorig seizoen.

Volgens De Gelderlander wordt Nicky van de Groes de assistent-trainer van Thoone. De nieuwe trainer speelde in de glorietijd van Achilles’29 125 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en vertrok in 2017 van De Heikant naar AWC. Thoone is momenteel trainer van derdeklasser SV Melderslo en is bezig met de UEFA-A opleiding.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |