Home Laatste Nieuws ZVV’56 heeft trainer voor decembermaand gevonden

ZVV’56 heeft trainer voor decembermaand gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Bron: vv SEH

Patrick Vader is tot de winterstop interim-trainer bij de hoofdmacht van vijfdeklasser ZVV’56. De zaterdagclub uit Apeldoorn nam eind oktober per direct afscheid van trainer Michel Klomp en heeft met Vader nu een oplossing voor de komende maand gevonden. Met Patrick Vader heeft ZVV’56 een trainer uit de eigen gelederen gevonden en zal samen met de trainer in de winterstop bekijken of de samenwerking dusdanig goed bevalt dat er in de tweede competitiehelft een vervolg komt.

ZZV’56 won zaterdag in Heelsum tegen SCW’23 met 0-2, het was de tweede competitiezege voor de club uit Apeldoorn. ZVV’56 staat nu op de tiende plaats in de vijfde klasse B. Voor de winterstop staan er voor ZVV’56 nog wedstrijden tegen Oranje Wit Elst en Zuid Arnhem op het eigen Sportpark Zevenhuizen op het programma.

 

Op de website van ZVV’56 staat onderstaande toelichting:

De Apeldoornse voetbalvereniging ZVV’56 heeft met Patrick Vader een trainer gevonden, afkomstig  uit eigen club, die de selectie zal leiden naar de winterstop van seizoen 2023-2024.

Patrick Vader zal het eerste elftal tot aan de winterstop trainen, daarna zal er een evaluatie van beide zijden komen om te bepalen of de samenwerking na de winterstop voortgezet wordt. Zijn ervaring, passie voor het spel en bekendheid met de clubcultuur maken hem de ideale kandidaat om de verantwoordelijkheid op zich te nemen in deze cruciale fase van het seizoen. Het bestuur van ZVV’56 is ervan overtuigd dat de benoeming van Patrick Vader als interim-trainer de continuïteit en ontwikkeling van het eerste elftal en verdere selectie zal bevorderen. 

ZVV’56 nodigt alle supporters, sponsors en betrokkenen uit om het eerste elftal onder leiding van Patrick Vader te steunen op weg naar deze winterstop.

Bert Hoving
Voorzitter ZVV’56

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |