Home Laatste Nieuws VV Stroe moet op zoek naar een nieuwe trainer

VV Stroe moet op zoek naar een nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Barneveldse Krant meldt dat Jan van den Heuvel na dit seizoen stopt als hoofdtrainer van VV Stroe. De 61-jarige trainer is bezig aan zijn tweede seizoen bij de vierdeklasser uit Stroe en was in het verleden onder meer werkzaam bij VVOP, De Valleivogels, FC Horst, SC Hoevelaken en VV Renswoude. Stroe is de laatste club voor Van den Heuvel, de trainer uit Hoevelaken heeft besloten te stoppen om meer vrijheid en ruimte in zijn privéleven te hebben.

Stroe staat op dit moment op de tiende plaats in de vierde klasse B, zaterdag eindigde het uitduel tegen directe concurrent SV Reaal Dronten in een 3-3 gelijkspel.  Komende zaterdag speelt Stroe op Sportpark de Bosrand in Stroe tegen middenmoter BAS.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |