Home Laatste Nieuws SDC Putten verlengt met viertal

SDC Putten verlengt met viertal

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De ambitieuze eersteklasser SDC Putten heeft met vier selectiespelers overeenstemming bereikt voor een extra seizoen op Sportpark Putter Eng. Doelman Bart de Graaf, aanvaller Sabir Achefay en Ramon van de Koot tekenen voor een jaar bij, Noevel Kasmi heeft zelfs voor twee jaar bijgetekend.

Eerder werd al overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Kwadjo Boateng, hij blijft zelfs tot 2026 bij SDC Putten. Na de 3-1 thuiszege op Sportclub Bemmel staat SDC Putten op de vijfde plaats in de eerste klasse G, voor de winterstop staan er nog wedstrijden tegen NSC Nijkerk en Voorwaarts Twello op het programma.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |