App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DVS’33 haalt sterkhouder terug naar Ermelo

DVS’33 haalt sterkhouder terug naar Ermelo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Tim van de Berg speelt volgend seizoen weer bij DVS’33 Ermelo. De 26-jarige centrale verdediger was tussen 2021 en 2023 twee seizoenen centraal achterin van toegevoegde waarde en speelde in die periode 71 duels voor de Derde divisieclub uit Ermelo. Dit seizoen speelt Van de Berg in de Vierde divisie D bij titelkandidaat Excelsior’31 in Rijssen. De in Deventer woonachtige verdediger tekende direct een contract voor twee seizoenen op Sportpark Ermelo.

Van de Berg speelde in de jeugd onder meer bij Elinkwijk voordat hij naar Almelo vertrok. Bij Heracles kwam de centrale verdediger tot zes wedstrijden in de Eredivisie. Na twee seizoenen bij DHSC in Utrecht kwam Van de Berg in 2021 voor de eerste keer bij DVS’33 terecht.

 

Op de website van DVS’33 staat onderstaande toelichting:

De Technische Commissie heeft overeenstemming bereikt met Tim van de Berg over een terugkeer naar DVS’33 Ermelo. De 26-jarige centrale verdediger speelde al van 2021 tot en met 2023 voor de Geelzwarten en keert na één seizoen bij Excelsior’31 terug in Ermelo. De in Deventer woonachtige van de Berg kwam in de afgelopen seizoenen al tot 71 duels en 2 treffers in het Geelzwart en tekent nu een contract voor twee seizoenen. IN het dagelijks leven is hij werkzaam op kantoor bij Broekhuis in Harderwijk.

Reactie Tim van de Berg:
”Een tijdje geleden ben ik weer in contact gekomen met Edmund en ik ben blij dat ik terugkeer en de komende twee seizoenen bij DVS mag spelen!”

Reactie Edmund Mijnheer:
“Tim was de afgelopen seizoenen een vaste waarde en wij zijn dus blij dat hij komend seizoen terugkeert bij DVS. Hij past goed bij de club en wij hebben veel vertrouwen in hem”.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |