Home Achterhoek Glorieuze rentree Ryan Baart bij Angerlo Vooruit

Glorieuze rentree Ryan Baart bij Angerlo Vooruit

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Met twee doelpunten en een assist heeft Ryan Baart een glorieuze rentree bij Angerlo Vooruit gemaakt. Op Sportpark Mariendaalseweg won Angerlo Vooruit het competitieduel in de vierde klasse C met 5-1 van Sportclub Groessen.

Ryan Baart maakte afgelopen zomer de overstap van Angerlo Vooruit naar eersteklasser Duno. In Doorwerth kwam Baart tot twee competitiewedstrijden waarna hij vanwege gewijzigde werkomstandigheden bij de KNVB succesvol om een terugkeer naar Angerlo Vooruit verzocht. De voormalige jeugdspeler van De Graafschap trok in de zomer van 2022 ook al zijn overschrijving naar MASV in om nog een jaar bij zijn vrienden van Angerlo Vooruit te voetballen.

Met de 20-jarige Baart direct in de basisopstelling zag Angerlo Vooruit eerst nog de bezoekers uit Groessen via Dylan Oudendag op voorsprong komen. Na een rode kaart voor Groessen maakte Angerlo Vooruit het verschil, onder meer dus dankzij de twee goals van Baart.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |