App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 5D: SV Nijmegen, Loil, Loo en Gelders Eiland winnen

5D: SV Nijmegen, Loil, Loo en Gelders Eiland winnen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

In de strijd om de tweede plek achter de ongeslagen koploper SV Nijmegen heeft sv Loil in de vijfde klasse D goede zaken gedaan door directe concurrent vv Montferland met 2-1 te verslaan. De bezoekers uit Zeddam stonden halverwege op een 0-1 voorsprong na een doelpunt van Rick Kinnaer. In de tweede helft toonde Loil via goals van de invallers Igor Steenkamp en Tom Lauwerier in de laatste tien minuten veerkracht.

SDZZ was op weg naar een verrassing in Nijmegen tegen de ongeslagen koploper toen het op een 0-2 voorsprong stond na goals van Sem Marogna en Siard de Meijer. SV Nijmegen wist de wedstrijd echter heel knap om te buigen naar een 4-2 zege ondanks een rode kaart van Achraf Ouchen en blijft met 24 uit 8 op kampioenskoers.

Dankzij een 4-1 overwinning op Eendracht Arnhem stijgt SV Loo naar de derde plaats, het was de vierde zege op Sportpark Immerloo in evenzoveel wedstrijden voor Loo van trainer Pim Scholten. Aanvoerder Stijn Goris scoorde tweemaal. Verdediger Bram Vermeulen scoorde ook weer, evenals Luc Kampschreur.

Gelders Eiland won in Pannerden de derby tegen RKPSC met 1-3. De ontmoeting tussen Babberich en EDS eindigde zonder doelpunten, WVW-’t Peeske werd afgelast.

Stand 5D:
1. Nijmegen 8.24
2. Loil 7.19
3. Loo 9.17
4. Montferland 8.14
5. ’t Peeske 8.13
6. Gelders Eiland 10.13
7. SDZZ 9.12
8. Babberich 8.10
9. EDS 9.8
10. WVW 8.6
11. RKPSC 9.4
12. Eendracht 9.4

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |