Home Laatste Nieuws 2G: Theole nieuwe koploper, duur puntenverlies Achilles’29

2G: Theole nieuwe koploper, duur puntenverlies Achilles’29

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Theole is de nieuwe koploper van de zuidelijke tweede klasse G. De formatie uit Tiel won de lastige uitwedstrijd bij titelkandidaat Nivo Sparta knap met 1-3. De thuisclub uit Zaltbommel kreeg twee rode kaarten en Theole is nu al negen competitieduels zonder nederlaag.

Theole zag later op de zaterdag dat voormalig lijstaanvoerder Achilles’29 thuis niet wist te scoren tegen VV Tricht: 0-0. De bezoekers uit Tricht eindigde het duel met tien man na twee gele kaarten van Luke van Dijken. Roda Boys verloor in eigen huis met 0-1 van SVW en staat nu op de tiende positie.

Stand bovenin 2G:
1. Theole 10.21
2. Achilles’29 10.19
3. SV  Houten 9.17
4. Nivo Sparta 10.17
5. GJS 10.16
6. Wilelmina’26 9.15

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |