App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sportclub Brummen alweer op zoek naar nieuwe trainer

Sportclub Brummen alweer op zoek naar nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Marc Mölder vertrekt na dit seizoen alweer als trainer bij Sportclub Brummen. De 49-jarige trainer uit Terwolde is dit seizoen begonnen bij de derdeklasser uit Brummen. In een toelichting geeft het bestuur van Sportclub Brummen aan dat er vanwege een verschil in visie besloten is de samenwerking na dit seizoen te beëindigen. Mölder was in het verleden onder meer trainer van Terwolde, KCVO en Markelo.

Sportclub Brummen is aan een uitstekend seizoen bezig en staat op de vierde plaats in de bovenste regionen van de derde klasse A. Zaterdag werd de uitwedstrijd tegen titelconcurrent SV Twello afgelast.

Op de website van Sportclub Brummen staat onderstaande toelichting:

De afgelopen weken heeft de technische commissie uitgebreide gesprekken gevoerd met de spelersgroep en trainer Marc Mölder.

In onderling overleg is er gezamenlijk besloten om aan het einde van het seizoen afscheid te nemen van elkaar. Ondanks de goede resultaten in de competitie en beker is een verschil in visie de reden om niet verder met elkaar door te gaan.

Na afloop van het lopende seizoen zal er dus een einde komen aan de samenwerking tussen Sportclub Brummen en Marc Mölder. De selectie, de staf en technische commissie hebben het volste vertrouwen in een goede tweede seizoenshelft en gaan er vanuit dat het seizoen op een goede manier wordt afgesloten.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |