App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws FC Dinxperlo moet op zoek naar een nieuwe trainer

FC Dinxperlo moet op zoek naar een nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Timo Kleinhesselink stopt na dit seizoen als trainer van FC Dinxperlo. Kleinhesselink is bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van de fusieclub uit Dinxperlo en degradeerde vorig seizoen ongelukkig naar de vierde klasse. Kleinhesselink heeft de technische commissie van FC Dinxperlo zelf laten weten na dit seizoen te stoppen als trainer van zijn club en hoopt zijn periode op Sportpark ’t Welink af te sluiten met promotie naar de derde klasse.

FC Dinxperlo staat momenteel op de tweede plaats in de vierde klasse C met een achterstand van vijf punten op koploper Gendringen. Zondag staat de topper tegen het als derde geklasseerde HC’03 op het programma in Dinxperlo.

 

Op de website van FC Dinxperlo staat onderstaande toelichting:

Timo Kleinhesselink, hoofdtrainer van FC Dinxperlo, heeft de Technische Commissie laten weten dat hij zijn functie aan het einde van het seizoen neerlegt.

Timo Kleinhesselink, hoofdtrainer van FC Dinxperlo, heeft de Technische Commissie laten weten dat hij zijn functie aan het einde van het seizoen neerlegt.
“Het is een enorme eer om leiding te mogen geven aan mijn ‘eigen’ club, wat me extra scherp en gemotiveerd maakte om het beste uit het team te halen. Echter de nauwe band tussen het leven buiten de lijnen en mijn rol als hoofdtrainer, bij je eigen dorpsclub, brengt uitdagingen met zich mee. Het is om die reden soms lastiger om afstand te nemen. Deze beslissing staat los van de teamsfeer en de samenwerking met de staf en Technische Commissie, dit verloopt namelijk naar volle tevredenheid. Na Iwan Went, die een prachtige promotie naar de 3e klasse realiseerde, hoop en streef ik ernaar om een vergelijkbaar succes te behalen.”

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |