App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Duels van VV Ruurlo en Sportclub Rekken verplaatst

Duels van VV Ruurlo en Sportclub Rekken verplaatst

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Zondag wordt de competitiewedstrijd DSVD- VV Ruurlo op Sportpark ’t Rikkelder in Ruurlo gespeeld. Omdat de conditie van de velden bij DSVD in Deurningen slecht zijn, is besloten het duel om te draaien. Op 28 april speelt VV Ruurlo tegen DSVD in Deurningen. De aftrap is zondagmiddag om 14:00.

De competitiewedstrijd in de vijfde klasse B Sportclub Rekken- Sportclub Neede wordt zondag op Sportpark De Bijenkamp van FC Eibergen gespeeld, dit vanwege de slechte staat van de velden op Sportpark ’t Asterloo in Rekken. Het duel in Eibergen begint om 14:00.

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |