App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 1G: RKHVV weer koploper, winst voor SDC Putten en Duno

1G: RKHVV weer koploper, winst voor SDC Putten en Duno

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Dankzij een 6-1 overwinning op NSC Nijkerk is RKHVV weer koploper van de eerste klasse G. De formatie uit Huissen profiteert van de nederlaag van csv Apeldoorn. De voormalig lijstaanvoerder verloor met 3-1 van Duno. SDC Putten en asv Dronten wonnen ook, terwijl de derby tussen Bennekom en DTS in een gelijkspel eindigde.

RKHVV had in de eerste helft moeite met NSC Nijkerk, al ging het wel met een 2-1 voorsprong rusten dankzij goals van Michael van Swaaij en Mink Bugter. In de tweede helft scoorde Jamarro Diks een hattrick en bepaalde Van Swaaij de eindstand op 6-1.

Duno versloeg csv Apeldoorn verdiend met 3-1 door twee goals van Samuel Wakana en een doelpunt van Jardell Kruidbos. Jarvin de Haan gaf drie keer de assist, voor de roodgele formatie uit Apeldoorn scoorde Kelly Joao de eretreffer. SDC Putten won thuis met 3-1 van Sportclub Bemmel door goals van Sabir Achefay, Saber Charif en Noevel Kasmi.  Dronten won in eigen huis met 2-0 van hekkensluiter Voorwaarts T.

Stand 1G:
1. RKHVV 9.20
2. csv Apeldoorn 9.18
3. asv Dronten 10.17
4. DTS Ede 9.16
5. SDC Putten 8.15
6. De Bataven 9.15
7. Duno 10.13
8. WSV 8.12
9. Bennekom 10.10
10. SC Bemmel 9.9
11. NSC Nijkerk 9.8
12. Woezik 8.4
13. Voorwaarts 8.2

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |