App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Kesteren moet op zoek naar een nieuwe trainer

VV Kesteren moet op zoek naar een nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Pieter van de Grift vertrekt aan het einde van dit seizoen als trainer van VV Kesteren. De trainer laat op X weten dat hij Kesteren een fijne vereniging vindt, maar aan het einde van het seizoen toch stopt op Sportpark De Leede. Van de Grift staat open voor een nieuwe uitdaging.

Van de Grift begon eind 2021 aan zijn tweede periode bij VV Kesteren als opvolger van de per direct vertrokken trainer Peter van Homoet. Van de Grift was beschikbaar omdat hij niet veel eerder opgestapt was bij Blauw Geel’55. De 64-jarige trainer uit Amerongen was eerder onder meer trainer van DVSA, Odysseus’91, Terschuurse Boys en Candia’66.

Kesteren werd vorig seizoen vijfde in de vierde klasse B en staat nu op de twaalfde en voorlaatste positie in de vierde klasse A. Mede door een flink aantal blessures werd tot op heden alleen de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter SDOO (3-0) gewonnen. Zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen BVC’12 op het programma.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |