App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sprinkhanen op zoek naar een nieuwe trainer

Sprinkhanen op zoek naar een nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na vier seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen Sprinkhanen en hoofdtrainer Ico Bod. De trainer heeft aan het bestuur van de vierdeklasser uit Nieuw-Dijk laten weten in de zomer van 2024 te stoppen op Sportpark De Meikamer. Bod is bezig aan zijn tweede periode bij Sprinkhanen en was eerder ook trainer van Angerlo Vooruit en RKPSC.

Vorig seizoen eindigde de groenzwarte formatie knap op de vijfde plaats in de vierde klasse D. Dit seizoen heeft de formatie van Bod het in de sterke vierde klasse C lastiger. Sprinkhanen staat met vier punten uit zeven duels op de dertiende en laatste positie. Zondag wacht in Steenderen de lastige en belangrijke uitwedstrijd tegen SV Basteom.

 

 

 

Op de website van Sprinkhanen staat het volgende:

Hoofdtrainer Ico Bod stopt aan het einde van het seizoen bij Sprinkhanen.

Ico is bezig aan zijn 4e seizoen bij Sprinkhanen en heeft aangegeven aan het eind van het seizoen te stoppen als hoofdtrainer.

We vinden dit jammer maar respecteren zijn besluit.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |