App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SDV Barneveld en Dick Kooijman verlengen samenwerking

SDV Barneveld en Dick Kooijman verlengen samenwerking

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dick Kooijman is ook in het seizoen 2024/25 hoofdtrainer van SDV Barneveld. De 51-jarige trainer uit Amersfoort werd in juni aangesteld door de Vierde divisieclub uit Barneveld toen bleek dat de vastgelegde trainer Bart Schreuder voor een buitenlands avontuur vertrok. De samenwerking bevalt beide partijen uitstekend waardoor nu gekozen wordt voor een verlenging, Kooijman blijft dus in ieder geval tot de zomer van 2025 werkzaam op Sportpark Norschoten.

Kooijman voetbalde onder meer bij Vitesse, De Graafschap, FC Emmen, Go Ahead Eagles, FC Groningen, AZ en Heracles en speelde op hoog amateurniveau bij Sparta Nijkerk, SDC Putten, AGOVV om bij SDV Barneveld zijn carrière als voetballer af te sluiten. Kooijman was onder meer assistent-trainer van AGOVV, Katwijk en Spakenburg en hoofdtrainer bij SV Geinoord, Roda’46 en Hoogland.

SDV Barneveld heeft de minst gepasseerde defensie van de Vierde divisie D, maar staat door een gebrek aan scorend vermogen op de zevende positie. Zaterdag staat in Barneveld de derby tegen VV Scherpenzeel op het programma.

 

Op de website van SDV Barneveld staat onderstaande toelichting:

SDV Barneveld en Dick Kooijman, hoofdtrainer A-selectie, verlengen contract.

Dick Kooijman zal ook volgend seizoen de hoofdtrainer zijn van de A-selectie van SDV Barneveld.
Met Dick is een contractverlenging van één seizoen overeengekomen met daarin een optie voor een verlenging met nog één seizoen.

Dick is dit seizoen begonnen als hoofdtrainer bij SDV Barneveld.
Na de knappe handhaving in de 4e divisie in het afgelopen seizoen, is dit seizoen de doelstelling om ons met veel spelers die opgeleid zijn bij SDV Barneveld,
wederom te handhaven in de 4e divisie en aan te sluiten bij het ‘linkerrijtje’.

Zowel de samenwerking als de resultaten zijn tot nu toe uitstekend.
De intentie bij beide partijen is dan ook om langer met elkaar samen te werken.
Daarom hebben beide partijen ervoor gekozen om het lopende contract met een jaar te verlengen en hierin een optie op te nemen voor een verlenging met nog een jaar.

Wij wensen Dick veel succes toe.

Bestuur en Technische Commissie SDV Barneveld.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |