Home Achterhoek Freddy Dahm nog een jaar in Keijenborg

Freddy Dahm nog een jaar in Keijenborg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Freddy Dahm is ook volgend seizoen trainer van Keijenburgse Boys. De vijfdeklasser uit de Achterhoek heeft het contract met de succesvolle trainer en zijn assistent Patrick van de Kamp verlengd tot de zomer van 2025. Het duo kwam afgelopen zomer over van SC Rijnland en is in de competitie nog zonder puntverlies.

Na de toch wel verrassende degradatie van vorig seizoen naar de vijfde klasse staat Keijenburgse Boys nu op de tweede plaats achter VV Etten in de Vijfde klasse C, maar won het tot op heden wel alle zes competitiewedstrijden. In verliespunten heeft de oranjezwarte brigade inmiddels al een voorsprong van vijf punten op de voornaamste concurrenten VV Etten en ZVV De Hoven. Zondag wacht de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Den Dam in Keijenborg.

 

Op de website van Keijenburgse Boys staat onderstaande toelichting:

Keijenburgse Boys heeft de overeenkomsten van hoofdtrainer Freddy Dahm en diens assistent-trainer Patrick van de Kamp met een jaar verlengd, met de optie voor nog een jaar. De beide heren kwamen over sc Rijnland en zijn sinds dit seizoen actief bij het eerste elftal van Keijenburgse Boys.

Het bestuur en de spelersgroep zijn dusdanig tevreden over de huidige samenwerking, dat men in overleg heeft doen besluiten om de contracten van Dahm en Van de Kamp te verlengen. “De tot op heden positieve samenwerking heeft ons doen besluiten om de contracten van de beide heren te verlengen.”

Ook het trainersduo stond hiervoor open. “We hebben het super naar ons zin in Keijenborg, het is een club die ons goed past.” Dahm en Van de Kamp zullen door de verlenging dus ook in het seizoen 2024/2025 voor de groep staan.

Momenteel vergaat het KBB 1 qua resultaten ook uitstekend. Met achttien punten uit zes gespeelde wedstrijden staat de ploeg tweede. Als we echter naar het aantal verliespunten kijken is Keijenborg nog altijd de best presterende ploeg in de 5e Klasse C.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |