App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Terschuurse Boys op zoek naar nieuwe trainer

Terschuurse Boys op zoek naar nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Etie Jansen vertrekt aan het einde van dit seizoen als trainer van Terschuurse Boys. De derdeklasser uit Terschuur laat via de website weten dat ‘in gezamenlijk overleg besloten is dat we niet verder gaan me de huidige hoofdtrainer’.

Etie Jansen is bezig aan zijn tweede periode op Sportpark Overbeek, na zijn eerste dienstverband in Terschuur tussen 2009 en 2014 begon Jansen vorig seizoen opnieuw bij Terschuurse Boys. Vorig jaar eindigde Terschuurse Boys op de achtste plaats in de derde klasse B en vielen vooral de overwinningen in het bekertoernooi op Orion en De Bataven in positieve zin op. Jansen was verder onder meer nog werkzaam als trainer bij FC Horst en DSV’61 en als onderdeel van de technische commissie bij OWIOS.

Momenteel staat Terschuurse Boys met 12 punten na acht duels op de zesde plaats in de derde klasse B, wel is de formatie van Jansen met slechts zes gescoorde doelpunten het minst productieve team van de competitie. Voor zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen koploper Renswoude op het programma.

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |