Home Laatste Nieuws Talent verruilt VVOG in winterstop voor derdeklasser

Talent verruilt VVOG in winterstop voor derdeklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Milan Brüggemann vertrekt in de winterstop bij VVOG en gaat de komende anderhalf jaar bij de ambitieuze derdeklasser VV Zeewolde op jacht naar meer speelminuten en speelplezier. Mede door een schouderblessure kwam de talentvolle linkspoot dit seizoen tot minder speeltijd bij de titelkandidaat in de Vierde divisie D.

Brüggemann keert terug bij VV Zeewolde, de huidige nummer twee van de derde klasse C. De Zeewoldenaar speelde in de jeugd verder onder meer bij Vitesse en DVS’33.

 

Op de website van VV Zeewolde staat onderstaande toelichting:

V.V. Zeewolde gaat zich in de winterstop versterken met middenvelder Milan Brüggemann. 
De Zeewoldenaar speelde in de jeugd al bij V.V. Zeewolde en maakte op zijn 15e zijn debuut in het eerste elftal (2019). Vervolgens maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van DVS’33 in Ermelo. Na het voltooien van de opleiding in Ermelo, heeft hij de afgelopen 1,5 jaar gespeeld in het eerste elftal bij VVOG in Harderwijk. Milan heeft bij Zeewolde getekend tot medio 2025 en gaat zich komende 1,5 seizoen inzetten voor ons blauw witte shirt!

Milan zelf over die beslissing: “Ik ben heel enthousiast over de toekomstplannen van 
V.V. Zeewolde en ik zie het als mooie uitdaging om Zeewolde naar een hoger niveau te brengen.
Ik wil verder graag mijn steentje bijdragen in de strijd om het kampioenschap. Dit seizoen kwam ik bij VVOG minder aan spelen toe en ik zie deze tussentijdse stap als een belangrijke voor mijn verdere ontwikkeling. Spelen en plezier in het spelletje staat voorop. Dit is zodoende ook mijn motivatie om voor Zeewolde te kiezen, naast de goede gesprekken met de club.
V.V. Zeewolde is bovenal een mooie club, waar ik mij altijd thuis heb gevoeld en met open armen ben ontvangen! “

Als Technische Commissie zijn we heel blij met de keuze van Milan en we kijken dan ook met enthousiasme uit naar zijn komst. Tevens is hiermee de wens vervuld om tussentijds nog een versterking aan de A-selectie toe te voegen gezien de vele blessures. 
Milan zal vanaf januari direct inzetbaar zijn en sluit aan bij de groep op het trainingskamp in Spanje.

Via deze weg willen wij VVOG Harderwijk bedanken voor het mogelijk maken van zijn overgang en de prettige contacten.

De Technische Commissie

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl