Home Laatste Nieuws Aanvoerder van DVS’33 Ermelo vertrekt na dit seizoen

Aanvoerder van DVS’33 Ermelo vertrekt na dit seizoen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Tarik Evre vertrekt na dit seizoen bij DVS’33 Ermelo. De 27-jarige centrale verdediger is bezig aan zijn vierde seizoen bij de Derde divisieclub uit Ermelo en is aanvoerder van de geelzwarte formatie. Evre speelde onder meer in de jeugd van IJsselmeervogels en Vitesse en kwam verder uit voor PEC Zwolle, Almere City en N.E.C.

Eerder deze maand werd al bekend dat Adriaan Kruisheer, Gaston Salasiwa en Benjamin Roemeon (Sparta Nijkerk) na dit seizoen het fraaie Sportpark DVS’33 gaan verlaten. DVS’33 Ermelo won zaterdag na vier achtereenvolgende nederlagen eindelijk weer eens, door de 2-0 zege op DEM staat de formatie van trainer Patrick Loenen nu op de vijftiende plaats in de Derde divisie A.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |