Home Achterhoek Uitblinkende Arnhemse keeper blijft bij DOVO

Uitblinkende Arnhemse keeper blijft bij DOVO

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nick van den Dam heeft zijn contract met DOVO tot 2026 verlengd. De 24-jarige keeper uit Arnhem maakte in de zomer de overstap van TEC naar DOVO en hij behoort op Sportpark Panhuis vrijwel wekelijks tot de uitblinkers.

Van den Dam keepte in de jeugd van Eldenia voordat hij in 2010 de overstap naar De Graafschap maakte. De doelman doorliep de hele jeugdopleiding in Doetinchem, maar een definitieve doorbraak bij de Superboeren bleef uit. Wel kwam de keeper tot twee wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Na een seizoen bij TEC in Tiel heeft Van den Dam het nu dus uitstekend naar zijn zin bij de middenmoter in de Derde divisie A uit Veenendaal.

Op de website van DOVO staat onderstaande toelichting:

Doelman Nick van den Dam blijft tot minimaal de zomer van 2026 verbonden aan DOVO. Club en speler hebben hun verbintenis met twee seizoenen verlengd. De 24-jarige Nick kwam afgelopen zomer over van TEC Tiel. Daarvoor speelde hij voor De Graafschap.

Met deze verlenging geeft Nick aan dat hij bij DOVO prima op zijn plek zit. “DOVO is een mooie club, waar ik graag ook de komende twee seizoenen voor speel. Hopelijk kunnen we in deze periode samen mooie stappen maken.”

Ook de Technische Commissie is zeer te spreken over het langere verblijf van de doelman. “Na de voorbereiding heeft de staf de voorkeur uitgesproken voor Nick. En dat vertrouwen heeft hij geen moment beschaamd. Sterker nog, hij keept uitstekend en zorgt voor rust en vertrouwen in onze defensie. En dan is ‘t ook nog eens een heel fijne vent. Onze tevredenheid over hem is zo groot, dat we Nick voor nog minstens twee seizoenen bij DOVO in het doel willen zien.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |