Home Laatste Nieuws KCVO heeft nieuwe trainer gevonden

KCVO heeft nieuwe trainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bardy Verhoef is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van KCVO. Bij de derdeklasser uit Vaassen wordt Verhoef de opvolger van Remon van Schoonhoven die aan zijn vijfde en laatste seizoen op Sportpark De Egelbeek bezig is. KCVO staat momenteel op de dertiende en voorlaatste plaats in de derde klasse B.

Vorige week werd bekend dat Bardy Verhoef na vijf seizoenen stopt als trainer van zaterdag derdeklasser VV Oene. De 47-jarige trainer uit Apeldoorn was verder vier seizoenen trainer van VV Heerde en als assistent-trainer werkzaam bij Albatross en WSV.

Op de website van KCVO staat onderstaande toelichting:

Bardy Verhoef is vanaf juli de nieuwe hoofdtrainer van KCVO. De 47-jarige oefenmeester uit Apeldoorn maakt dan na vijf seizoenen VV Oene de overstap naar de Vaassense Derde Klasser. Hij tekende een contract voor een jaar en volgt Remon van Schoonhoven op.

Nadat Verhoef voor Columbia, CSV Apeldoorn en Albatros heeft gevoetbald, begon hij bij die laatstgenoemde club als assistent trainer om vervolgens dezelfde functie te bekleden bij WSV. Daarna nam hijzelf de verantwoording. Eerst vier seizoenen als hoofdtrainer van VV Heerde en vervolgens dus vijf jaar in Oene. Dat de oefenmeester voor beide clubs langdurig werkte, onderstreept dat hij staat voor de stabiliteit die KCVO kenmerkt en waarnaar de club op zoek was. Verder heeft hij bij zijn vorige verenigingen vele jeugdspelers laten doorstromen naar de hoofdmacht.

Dat is een andere waarde waarop KCVO bouwt. ,,We denken dat we weer een échte clubman aan ons hebben weten te binden”, aldus voorzitter Wim Meuleman. ,,Wij verwachten dat hij qua wijze van denken en werken past bij onze vereniging. We hebben er daarom vertrouwen in dat we met Bardy sportief goede tijden tegemoet gaan.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |