App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Groesbeekse Boys speelt donderdag uitduel in Groesbeek

Groesbeekse Boys speelt donderdag uitduel in Groesbeek

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Zondag werd het competitieduel tussen Vorstenbossche Boys en Groesbeekse Boys afgelast, de wedstrijd in de zuidelijke derde klasse D staat voor donderdagavond opnieuw op het programma. Om een nieuwe afgelasting te voorkomen hebben beide clubs in overleg met de KNVB de wedstrijd omgedraaid en staat het duel donderdagavond 30 november om 20:15 op het programma op Sportpark De Breedeweg in Groesbeek.

Het tweede duel tussen beide clubs op zondag 21 april wordt ook omgedraaid en wordt dan in Vorstenbosch gespeeld. Groesbeekse Boys is al vijf duels ongeslagen en staat momenteel op de vijfde plaats, met even weinig verliespunten als de koplopers EGS’20 en Volkel. Vorstenbossche Boys staat op de voorlaatste plaats.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |