Home Arnhem Derde seizoen voor Van den Borden in Heteren

Derde seizoen voor Van den Borden in Heteren

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Peter van den Borden is ook komend seizoen trainer van SDOO. De 63-jarige trainer uit Doorwerth is nu bezig aan zijn tweede seizoen bij de vierdeklasser in Heteren en was in het verleden onder meer trainer van Duno, OVC’85 en RVW. SDOO laat weten dat na gesprekken met alle betrokkenen snel duidelijk werd dat een extra seizoen voor de sympathieke trainer op Sportpark Bretagne logisch was.

SDOO wist zich vorig seizoen knap te handhaven in de vierde klasse en staat momenteel met twee punten na negen wedstrijden op de dertiende en laatste positie in de vierde klasse A. Zaterdag staat de derby tegen Excelsior Zetten in Heteren op het programma.

 

Op de website van SDOO wordt de contactverlenging toegelicht:

Peter van den Borden verlengt contract t/m seizoen 2024-2025

Na het raadplegen van de spelersgroep en de staf van SDOO1 hebben er diverse gesprekken plaatsgevonden.

In de gesprekken werd al snel duidelijk dat alle direct betrokkenen tevreden zijn over de wijze van samenwerken en met elkaar verder wilden. Ook verzorgster Ellen Beumer heeft toegezegd nog een jaar langer actief te zullen zijn bij sv SDOO.  De komende weken zullen gesprekken gevoerd worden om de begeleiding van onze selectie voor het seizoen 2024-2025  verder in te vullen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl