App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Twee extra seizoenen voor Boateng bij SDC Putten

Twee extra seizoenen voor Boateng bij SDC Putten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Kwadjo Boateng heeft zijn contract bij SDC Putten met twee seizoenen verlengd. De bevlogen trainer is bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark Putter Eng en de samenwerking bevalt beide partijen dusdanig goed dat er niet alleen gekozen is voor een reguliere contractverlenging van een seizoen maar direct voor een extra jaar. Boateng zal dus minimaal tot de zomer van 2026 werkzaam zijn bij de eersteklasser uit Putten.

Het ambitieuze SDC Putten wil na de degradatie in 2022 op korte termijn weer terug naar de Vierde divisie, momenteel staat de hoofdmacht op de zesde plaats in de eerste klasse G. De verschillen bovenin zijn echter zeer beperkt. Zaterdag speelt SDC Putten thuis tegen middenmoter SC Bemmel.

 

Op de website van SDC Putten staat onderstaande toelichting:

Ongeveer 4 maanden geleden startte Boateng zijn werkzaamheden bij SDC Putten en sindsdien heeft hij een belangrijke stempel gedrukt op de club. Niet alleen bij het eerste elftal, maar bij alles wat SDC Putten uitademt maakt hij een uitstekende indruk.

De club was er al snel achter dat deze ambitieuze trainer ook voor de komende perioden vastgelegd moest worden. Het advies van de TC om een verbintenis voor langere termijn aan te gaan na het lopende seizoen, is daarom ook gehonoreerd en zo is Boateng minimaal tot juni 2026 aan SDC Putten verbonden.

Boateng is uitermate tevreden met de omstandigheden waarin hij moet werken; een prachtige accommodatie, maar bovenal een geweldige groep mensen zijn mede een drijfveer door te gaan. Dan heeft hij het niet alleen over de directe staf, maar over alle geledingen binnen de club; van kantine tot Bestuur, van kleding tot Business Club en alles wat daar tussen zit.

Boateng is pas kort bij de club, maar heeft ook al plannen voor de toekomst bij SDC. Zo zal hij ook zijn pijlen gaan richten op talentvolle jeugd binnen de club. Het bestuur is dan ook buitengewoon verheugd Boateng voor langere tijd vast te leggen en verwacht een solide mooie samenwerking voor de toekomst.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |