App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Slagvaardig Sparta Nijkerk haalt aanvaller van concurrent

Slagvaardig Sparta Nijkerk haalt aanvaller van concurrent

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Benjamin Roemeon maakt na dit seizoen de overstap van DVS’33 naar competitiegenoot Sparta Nijkerk. De 30-jarige aanvaller is bezig aan zijn achtste seizoen in Ermelo en wordt bij zijn nieuwe club herenigd met zijn voormalige trainer Bert van Hunenstijn. De snelle en behendige aanvaller uit Apeldoorn speelde in de jeugd van Vitesse en was verder onder meer actief voor Apeldoornse Boys, AGOVV en Babberich.

Sparta Nijkerk staat momenteel op de vijfde positie in de Derde divisie A, DVS’33 staat op de vijftiende plek. Sparta Nijkerk heeft de afgelopen week ook de contracten met Omar el Ghazouani, Frank Heus, Thomas van Dijk en Jesse Buitenhuis verlengd.

 

Op de website van Sparta Nijkerk staat onderstaande toelichting:

BENJAMIN ROEMEON VAN DVS’33 NAAR SPARTA NIJKERK

Benjamin Roemeon zal komend seizoen de gelederen van de A-selectie van Sparta Nijkerk versterken. De in Apeldoorn woonachtige voetballer is 30 jaar en speelde vrijwel zijn hele jeugd bij Vitesse en in de A-selecties van respectievelijk AGOVV, Babberich en afgelopen seizoenen bij DVS’33. Bij de laatste club heeft hij ook een aantal jaar prettig samengewerkt met Bert van Hunenstijn. Roemeon staat bekend als een snelle vleugelaanvaller met een goede individuele actie en z’n vele assists.

We hebben meerdere keren gesproken met Benjamin en denken dat zijn voetbalkwaliteiten en persoonlijkheid heel goed bij Sparta Nijkerk passen.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |