App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Jeurissen keert terug als trainer DCS

Jeurissen keert terug als trainer DCS

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

Kevin Jeurissen is de rest van het seizoen de nieuwe hoofdtrainer van DCS. De tweedeklasser uit Zevenaar nam vorige week afscheid van trainer Eric van Zutphen vanwege een combinatie van tegenvallende prestaties en het verschil in zienswijze tussen trainer en spelersgroep.

Jeurissen was al eerder hoofdtrainer van DCS, maar maakte in 2021 de veelbesproken overgang naar de buren van DVC’26. Na twee seizoenen in Didam stopte Jeurissen afgelopen zomer als trainer vanwege drukke werkzaamheden. DCS is de nummer twaalf van de tweede klasse G en speelt 21 januari thuis tegen DVC’26. Zondag wacht eerst nog de thuiswedstrijd tegen VVG’25.

 

Op de website van DCS staat onderstaand bericht:

DCS heeft na het plotselinge vertrek vorige week van Eric van Zutphen uit eigen gelederen een volwaardige nieuwe hoofdtrainer voor haar hoofdmacht aangesteld. Clubman Kevin Jeurissen is tot het einde van dit seizoen hoofdtrainer van DCS. Vanaf donderdag 30 november neemt hij de groep onder zijn hoede en wordt daarbij geassisteerd door Jeroen Jordens.

Jeurissen voetbalt momenteel met zijn vrienden bij DCS35+ en het was voor de clubleiding logisch hem te vragen voor dit trainerschap. Hij geeft aan “zijn” club te willen helpen in deze moeilijke periode. DCS staat momenteel voorlaatste op de ranglijst in de 2e klasse G.

TC en Bestuur DCS

Reageer op dit artikel

1 reacties

Chris Koenders oud eerste elftal speler DVC 29 november 2023 - 21:15

Ik dacht dat werk en prive niet te combineren viel. Vreemd, maar fijn voor DCS dat ze zo gauw een andere trainer hebben. Kevin succes

Reply

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |