Home Laatste Nieuws Ervaren duo vertrekt bij DVS’33 Ermelo

Ervaren duo vertrekt bij DVS’33 Ermelo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

DVS’33 heeft kenbaar gemaakt dat Benjamin Roemeon en Adriaan Kruisheer aan het einde van dit seizoen vertrekken bij de Derde divisieclub. Benjamin Roemeon speelt al sinds 2016 bij DVS’33 en de 30-jarige rechtsbuiten heeft zich in die periode ontwikkeld tot een geliefde basisspeler met veel drieging die meer dan 60 goals in de hoofdmacht heeft gescoord. Roemeon speelde verder onder meer bij Apeldoornse Boys, AGOVV en Vitesse en hoopt volgend seizoen bij een club in de Tweede divisie te spelen.

Adriaan Kruisheer is bezig aan zijn vierde seizoen in Ermelo en was voorheen onder meer actief bij Almere City en Sparta Nijkerk. De 26-jarige middenvelder uit Amsterdam gaat na dit seizoen een wereldreis maken en heeft daarom besloten zijn contract bij DVS’33 niet te verlengen.

Op de website van DVS’33 staat onderstaande toelichting:

Benjamin Roemeon en Adriaan Kruisheer hebben de Technische Commissie laten weten aan het einde van dit seizoen te vertrekken bij DVS’33 Ermelo.

De 30-jarige Roemeon is bezig aan zijn achtste seizoen bij DVS en gaat na dit seizoen op zoek naar nieuwe prikkels in een andere omgeving. Enige tijd geleden heeft hij aangegeven de ambitie te hebben om op Tweede Divisie-niveau te spelen. Na zijn komst in 2016 groeide hij uit tot een publiekslieveling en werd in 2022 uitgeroepen tot Speler van
het Jaar.

Adriaan Kruisheer, woonachtig in Amsterdam, kwam in 2020 over van Sparta Nijkerk en heeft besloten om na dit seizoen een wereldreis te gaan maken en zijn overeenkomst na dit seizoen dus niet te verlengen. De Technische Commissie dankt beide heren voor hun inzet voor DVS en wenst hen alle succes in de toekomst.

Technische Commissie DVS’33 Ermelo

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |