Home Laatste Nieuws Gorssel wint eenvoudig in Borne

Gorssel wint eenvoudig in Borne

door Redactie
0 reacties

Op zaterdagmiddag stond de wedstrijd tussen BZSV de Blauwwitters en V.V.Gorssel op het programma. Gelijk vanaf de start was Gorssel heer en meester.

De uitspelende ploeg deelde hier en daar wat speldenprikjes uit, maar wist nog niet tot grote scoringskansen te komen. Luuk Kersten moest binnen een kwartier al het veld verlaten met een blessure na een stevige ingreep. De Blauwwitters kwamen hier goed weg met een gele kaart. Kort daarna volgde een lange bal, waarbij de keeper uitkwam en de bal miste. De bal ging op de stip. Stijn Obdeijn bleef rustig, en schoot de bal door het midden, 0-1 voor de bezoekers.

Gorssel bleef domineren en de Blauwwitters boden helemaal geen tegenstand. Vlak voor de rust kwam Gorssel er met een uitstekende aanval nog een keer gevaarlijk uit. Na een snelle actie werd de bal teruggelegd en Chris Schippers schoof de bal keurig binnen, 0-2. Dit was ook de ruststand.

Men had wellicht verwacht dat de gastheren in de tweede helft volle bak druk zouden gaan zetten. Hier was echter niks van terug te zien. Gorssel ging gewoon verder waar het gebleven was en de Blauwwitters bleven wederom erg afwachtend. Met een splijtende pass kwam Bram Bötzel in een goede scoringspositie en dit liet hij ook niet onbenut. Er ontstond nog wat verwarring bij dit doelpunt, de grensrechter vlagde voor buitenspel en de bal ging door een gat in het net. De scheids wuifde de beslissing van de grens echter weg, 0-3 en de wedstrijd was hiermee beslist.

De 0 wist Gorssel niet te houden in Borne. Na ongeluk uitverdedigen stonden de gasten ineens met een overtal voor de goal bij Gorssel. Er onstond een niet te missen kans, hierbij faalde de spits niet, 1-3. Na nog een aantal positiewisselingen bij beide ploegen werd de wedstrijd goed uitgespeeld door Gorssel. De bezoekers waren nog erg dreigend in de eindfase van de wedstrijd en creëerde serieuze kansen, deze werden echter niet benut. De scheids besloot een einde aan de wedstrijd te maken, Gorssel neemt de punten meer dan terecht mee naar huis.

Volgende week staat een thuiswedstrijd tegen SC Enschede op het programma voor Gorssel.

Bron: vv Gorssel

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |