Home Achterhoek 5D: winst voor ’t Peeske, EDS, Gelders Eiland, Loo en Eendracht Arnhem

5D: winst voor ’t Peeske, EDS, Gelders Eiland, Loo en Eendracht Arnhem

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

RKSV ’t Peeske heeft tegen SDZZ voor de vierde achtereenvolgende keer gewonnen. Op Sportpark De Kolkstede in Beek werd het 6-1 voor het team van trainer Wim Pol. Nicolai Huting scoorde in de eerste helft een loepzuivere hattrick. Bij een 6-0 tussenstand scoorde Siard de Meijer de eretreffer voor de bezoekers uit Zevenaar. Door de driepunter passeert ’t Peeske SDZZ op de ranglijst.

Op het verrassend goed bespeelbare veld van Sportpark De Padevoort in Zeddam leed vv Montferland de eerste competitienederlaag. SV Loo was dankzij de winnende goal van aanvoerder Stijn Goris in de tweede helft met 1-2 te sterk voor de thuisclub. Doelman Daron Morren speelde een belangrijke rol in de zege voor het team van trainer Pim Scholten dat in de vijfde uitwedstrijd voor het eerst won en naar plek vier stijgt.

Dankzij de winnende treffer van Yanick Brouwer in de slotfase heeft SV Gelders Eiland de thuiswedstrijd tegen WVW met 3-2 gewonnen. De bezoekers uit Weurt stonden binnen tien minuten op een 0-2 voorsprong, maar Gelders Eiland van de vertrekkende trainer Gerben Matser was nog voor rust op gelijke hoogte gekomen.

EDS heeft thuis tegen RKPSC de tweede competitiezege gehaald, na een 0-1 achterstand werd het dankzij vier goals na rust uiteindelijk 4-1 voor het team van trainer John Willems. Onno van Naamen scoorde tweemaal voor EDS dat stijgt naar plek negen.

Eendracht Arnhem boekte in de thuiswedstrijd tegen SV Babberich de eerste overwinning van het seizoen, Achmed Achmed maakte in de tweede helft de enige treffer.

Stand 5D:
1. Nijmegen 7.21
2. Loil 6.16
3. Montferland 7.14
4. Loo 8.14
5.’t Peeske 8.13
6. SDZZ 8.12
7. Gelders Eiland 9.10
8. Babberich 7.9
9. EDS 8.7
10. WVW 8.6
11. RKPSC 8.4
12. Eendracht 8.4

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |