Home Arnhem 1G: Eerste nederlaag RKHVV, csv Apeldoorn nieuwe koploper

1G: Eerste nederlaag RKHVV, csv Apeldoorn nieuwe koploper

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

RKHVV heeft zaterdagavond de eerste competitienederlaag geleden, buurman Sportclub Bemmel was verrassend met 3-2 te sterk. Door de eerste nederlaag verliest de Huissense formatie van trainer Frans Koenen de koppositie. In zijn eerste derby voor SC Bemmel tegen RKHVV scoorde Raoul Milder tweemaal, ook Sidar Ozcelik was trefzeker. Bemmel sluit dankzij de eerste thuiszege aan in de middenmoot.

csv Apeldoorn is de nieuwe lijstaanvoerder van de eerste klasse G. De club uit Apeldoorn won de thuiswedstrijd tegen Bennekom met 2-0 dankzij goals van Kelly Joao en Laurence van den Enk in de laatste vijf minuten.

DTS Ede ging toch wel verrassend in eigen huis met 0-2 onderuit tegen asv Dronten, ondanks de derde nederlaag in vier wedstrijden blijft de titelkandidaat uit Ede de nummer drie. WSV pakt in Nijkerk drie belangrijke punten door NSC met 1-2 te verslaan en stijgt naar de subtop.

Vanmiddag worden Woezik- Duno en Voorwaarts T- De Bataven nog gespeeld.

Stand 1e klasse G:
1. csv Apeldoorn 8.18
2. RKHVV 8.17
3. DTS Ede 8.15
4. asv Dronten 9.14
5. SDC Putten 7.12
6. WSV 8.12
7. De Bataven 8.12
8. Duno 8.9
9. SC Bemmel 8.9
10. Bennekom 9.9
11. NSC Nijkerk 8.8
12. Woezik 7.3
13. Voorwaarts  6.2

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl