App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Woutersen per direct weg als trainer van Victoria Boys

Woutersen per direct weg als trainer van Victoria Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Victoria Boys heeft per direct afscheid genomen van trainer Wilco Woutersen. De vierdeklasser uit Apeldoorn heeft in goed overleg met de trainer deze beslissing genomen omdat er onvoldoende groei in de relatie tussen het team en de trainer is.

Woutersen was bezig aan zijn tweede seizoen in het Victor Stadion en was in het verleden trainer van Albatross en onder meer assistent-trainer van Columbia. Vorig seizoen eindigde Victoria Boys met een periodetitel op de vijfde plaats in de vierde klasse F, nu staat de Apeldoornse zondagclub op de twaalfde plaats van de vierde klasse E en werden de laatste twee duels verloren.

Victoria Boys heeft voor de rest van het seizoen Martijn Jongbloed aangesteld als nieuwe trainer. Victoria Boys gaat op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen.

Op de website van Victoria Boys staat onderstaande toelichting:

In goed overleg tussen Wilco Woutersen en Victoria Boys is besloten dat Wilco met ingang van 24 november 2023 zijn functie als hoofdtrainer Heren 1 neerlegt. Aanleiding is de ervaring van de trainer dat er onvoldoende groei is in de relatie tussen team en trainer. De vereniging bedankt Wilco voor zijn inzet voor de vereniging vanaf het seizoen 2022-2023. We wensen Wilco het allerbeste toe en een goede toekomst in het trainersvak. Martijn Jongbloed heeft zich beschikbaar gesteld om Heren 1 als hoofdtrainer te begeleiden. Victoria Boys is verheugd dat Martijn het trainerschap het resterende deel van het seizoen 2023-2024 wil invullen. In de komende periode zal de vereniging op zoek gaan naar een hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen 2024-2025.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |