Home Laatste Nieuws Van Werven vertrekt als trainer sv Orderbos

Van Werven vertrekt als trainer sv Orderbos

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bernard van Werven is bezig aan zijn laatste seizoen als trainer van sv Orderbos. De trainer begon in 2020 bij de derdeklasser uit Apeldoorn en de samenwerking zal beperkt blijven tot vier seizoenen.

Van Werven promoveerde vorig seizoen met sv Orderbos via de nacompetitie knap naar de derde klasse. Een niveau hoger heeft de Apeldoornse club het uiteraard lastig, de vereniging staat met drie punten uit de eerste acht wedstrijden op de veertiende en laatste positie van de derde klasse B. Op de eerste speeldag werd nog wel knap met 3-2 van Robur et Velocitas gewonnen, daarna volgden zeven nederlagen. Zondag speelt sv Orderbos in Rozendaal tegen concurrent VVO.

Op de website van sv orderbos staat onderstaand persbericht:

Na het lopende seizoen zullen de wegen van Bernard en Orderbos scheiden, na een mooie periode van 4 seizoenen en met als resultaat een promotie naar de 3e klasse zullen we op zoek gaan naar een nieuwe trainer voor het aankomende seizoen. Wij bedanken Bernard voor deze mooie seizoenen bij onze club.
Berry Fennebeumer
Bestuur sv Ordebos

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |