App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Lodewijk de Kruijf stopt bij sv AWC

Lodewijk de Kruijf stopt bij sv AWC

door Redactie
0 reacties

In goed onderling overleg is besloten om het contract tussen Lodewijk de Kruijf en sv AWC na afloop van het huidige seizoen niet te verlengen. Tijdens de evaluatie hebben Lodewijk en de Technische Commissie van AWC met elkaar vastgesteld dat een samenwerking voor langere tijd niet tot de mogelijkheden behoort.

AWC is onder leiding van de Kruijf dit seizoen gestart in de 3e divisie. Tot op heden staat AWC in de middenmoot, met een selectie waarin hoofdzakelijk spelers uit de eigen jeugdopleiding – de Modderkolk voetbalacademie – spelen. AWC is erg trots op deze gezamenlijk behaalde resultaten, en ziet dat ook als een gevolg van het de afgelopen jaren ingezette voetbalbeleid. Als gevolg van dat beleid werd AWC in 2022 ook erkend als Lokale Jeugdopleiding in het kwaliteitsprogramma van de KNVB.

AWC gaat zich de komende periode richten op het vinden van een geschikte hoofdtrainer voor komend seizoen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |