Home Achterhoek Laatste seizoen Gerben Matser bij SV Gelders Eiland

Laatste seizoen Gerben Matser bij SV Gelders Eiland

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Gerben Matser vertrekt na dit seizoen bij SV Gelders Eiland meldt De Gelderlander. De trainer uit Rheden is bezig aan zijn derde seizoen bij de fusieclub uit Aerdt en beide partijen hebben in goed overleg besloten na dit seizoen de samenwerking te beëindigen. Matser was in het verleden onder meer trainer van Dierense Boys, EDS, VV Dieren, SV Kilder en SV Loo.

SV Gelders Eiland staat momenteel op een licht teleurstellende achtste positie met zeven punten na acht wedstrijden in de vijfde klasse D. Vorig seizoen viel de oranjezwarte formatie met de vijfde plaats net buiten de prijzen. Zondag speelt SV Gelders Eiland op het fraaie Toon van Uden Sportpark tegen WVW.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |