Home Arnhem Extra seizoen Camiel Jager bij VV Bennekom

Extra seizoen Camiel Jager bij VV Bennekom

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Camiel Jager is ook volgend seizoen trainer van VV Bennekom. De trainer uit Groesbeek is bezig aan zijn eerste seizoen in zijn tweede periode als trainer van de eersteklasser uit Bennekom. Na een moeizame voorbereiding en competitiestart heeft VV Bennekom de weg naar boven inmiddels gevonden en staat het op de achtste plaats in de eerste klasse G. De samenwerking tussen trainer, club en spelersgroep is dusdanig goed dat de contractverlenging met een extra seizoen geen verrassing is.

Jager was als voetballer al actief bij Bennekom en vertrok vorig seizoen na zes jaar bij AWC met promotie naar de Derde divisie. Verder was Jager werkzaam bij Germania, De Treffers en Groesbeekse Boys. Vandaag speelt Bennekom de lastige uitwedstrijd tegen csv Apeldoorn, volgende week wacht de prestigieuze derby tegen DTS Ede.

 

Op de facebook-pagina van VV Bennekom staat onderstaande toelichting:

Het bestuur en de technische commissie zijn zeer tevreden over de wijze waarop Camiel zich binnen de vereniging presenteert. Camiel past bij de clubcultuur van VV Bennekom. Ook de spelers en teambegeleiding zijn positief over de wijze van werken, trainen en coachen van Camiel. Het nu al overeenkomen van contractverlenging is dan ook vanzelfsprekend voor het bestuur en technische commissie.

Dit past ook in de visie om met elkaar een meerjarige proces/verbintenis met elkaar aan te gaan. We willen als club/team beter worden, dit met een herkenbare spelopvatting van dominant en attractief voetbal. En waarbij bovendien ruimte is voor de doorstroom van talentvolle spelers uit de eigen succesvolle opleiding.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |