App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Van Zutphen per direct weg als trainer van DCS

Van Zutphen per direct weg als trainer van DCS

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Eric van Zutphen is per direct vertrokken als hoofdtrainer van DCS. Twee weken geleden werd al bekend dat de trainer uit Winterswijk na dit seizoen zou vertrekken als trainer van de tweedeklasser uit Zevenaar. DCS staat momenteel op de twaalfde en voorlaatste positie in de tweede klasse G. Mede door het vertrek van een aantal sterkhouders en de matige trainingsopkomst verloor DCS deze competitie met grote cijfers van Leones (6-0), Markelo (0-6) en Trekvogels (0-5).

Van Zutphen was bezig aan zijn derde seizoen op Sportpark Hengelder. Na een succesvol verlopen eerste half seizoen werd in december 2021 het contract met de trainer met twee seizoenen verlengd tot 2024. Na een elfde plaats in 21/22 bleef DCS vorig seizoen na een spannend slot net boven de degradatiestreep in de tweede klasse H. Na een redelijke competitiestart met vijf punten uit de eerste vier duels DCS verloor de laatste drie wedstrijden zonder te scoren.

Van Zutphen was in het verleden onder meer actief bij WVC/FC Winterswijk, Luctor et Emergo, Vroomshoopse Boys en Tubantia. Bij DCS was Van Zutphen in 2021 de opvolger van Kevin Jeurissen die naar DVC’26 vertrok.

Zondag speelt DCS in Druten het belangrijke duel tegen directe concurrent DIO’30, het is nog onduidelijk wie zondag als interim-trainer op de bank zit.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |