Home Laatste Nieuws Twee extra seizoenen voor Blom bij N.I.V.O.-Sparta

Twee extra seizoenen voor Blom bij N.I.V.O.-Sparta

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De samenwerking tussen N.I.V.O.-Sparta en trainer Niels Blom bevalt beide partijen dusdanig goed dat er een contractverlenging voor liefst twee jaar is overeengekomen. De 41-jarige Blom blijft nu in ieder geval tot de zomer van 2026 verbonden aan de tweedeklasser uit Zaltbommel.

Blom vervulde in het verleden meerdere rollen binnen N.I.V.O.-Sparta., zo was hij onder meer speler, assistent-trainer, trainer van N.I.V.O.-Sparta 2 en hoofd opleidingen. De afgelopen jaren vormde hij samen met Bert Ruisch het trainersduo op Sportpark De Watertoren. Na de degradatie naar de tweede klasse is Blom dit seizoen voor het eerst alleen eindverantwoordelijk.

N.I.V.O.-Sparta staat momenteel op de derde plaats in de zuidelijke tweede klasse G met een achterstand van twee punten op koploper Achilles’29. Zaterdag speelt N.I.V.O.-Sparta in Nieuwegein tegen hekkensluiter SV Parkhout.

Op de website van N.I.V.O.-Sparta. staat onderstaand bericht:

Niels Blom is ook de komende twee seizoenen trainer van het eerste elftal van N.I.V.O.-Sparta. Dat werd bekendgemaakt tijdens de Algemene Ledenvergadering van donderdag 23 november.

Daarmee blijft Blom verbonden aan de club waar hij al meerdere rollen heeft vervuld. De 41-jarige Blom is al sinds jaar en dag actief bij N.I.V.O.-Sparta. Aanvankelijk als (jeugd)speler tot aan het eerste elftal maar later ook als hoofd opleidingen, assistent-trainer eerste elftal en trainer van het tweede elftal. De afgelopen jaren vormde hij een trainersduo met Bert Ruijsch. Sinds afgelopen zomer staat Blom echt op eigen benen.

N.I.V.O.-Sparta en Blom zien de komende jaren meer dan genoeg potentie om verder te groeien. De ambities zijn helder. Daarnaast wordt de trend doorgezet dat steeds meer jeugdspelers en regionale talenten worden ingepast. En deze spelers ontwikkelen zich aan de hand van Blom en zijn staf hopelijk alleen maar verder. Op dit moment is het eerste elftal terug te vinden op de derde plaats in de Tweede Klasse G.

De komende periode worden de gesprekken gepland met de overige leden van de technische staf.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |