App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Trainer Mark de Beijer per direct weg bij SCD’33

Trainer Mark de Beijer per direct weg bij SCD’33

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na ruim drie maanden is Mark de Beijer alweer gestopt als trainer van SCD’33 meldt De Gelderlander. De 49-jarige trainer begon dit seizoen aan zijn tweede periode in Deest als opvolger van Alfred Verwaaijen. De Beijer was in het verleden ook trainer van Ophemert. 

Volgens de berichtgeving in De Gelderlander irriteerde De Beijer zich aan het gebrek aan ambitie in de selectie en werd te veel en te makkelijk afgezegd.  De personele problemen waren dusdanig groot dat De Beijer zelfs tweemaal als invaller zijn opwachting maakte. Bij de vijfdeklasser uit Deest neemt Adem Aras tot de winterstop de honneurs waar als interim-trainer, Aras was al werkzaam als trainer van het tweede team.

SCD”33 staat momenteel met zes punten uit acht wedstrijden op de twaalfde en voorlaatste positie in de vijfde klasse E. Dit weekend is de dorpsclub uit de gemeente Druten vrij, voor de winterstop volgt nog een uitduel tegen UHC en een wedstrijd op het eigen Sportpark Kremershof tegen DVSG.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |