App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SV Bredevoort en Heynen na vijf jaar uit elkaar

SV Bredevoort en Heynen na vijf jaar uit elkaar

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ronald Heynen vertrekt na dit seizoen als trainer bij SV Bredevoort. Heynen is bezig aan zijn vijfde seizoen op Sportpark ’t Broock en zowel trainer als bestuur denken dat het goed is om de prettige samenwerking na dit seizoen te beëindigen.

De trainer uit Lichtenvoorde begon in 2019 bij SV Bredevoort en eindigde in 2021/22 op de vierde plaats in de vijfde klasse, vorig seizoen werd de club uit de Achterhoek negende in de vijfde klasse B. Dit seizoen staat SV Bredevoort met drie punten uit vijf duels op de elfde plaats in de vijfde klasse B. Zondag staat de uitwedstrijd tegen VV Rietmolen op het programma.

SV Bredevoort heeft met onderstaand persbericht het aanstaande vertrek toegelicht:

Ronald Heynen stopt bij SV Bredevoort

Aan het einde van dit seizoen zal hoofdtrainer Ronald Heynen SV Bredevoort verlaten. Na 5 seizoenen met heel plezier werkzaam te zijn geweest in Bredevoort kiezen zowel de trainer als het bestuur ervoor dat het goed is om weer open te staan voor nieuwe avonturen. “Ik heb het enorm naar mijn zin in Bredevoort. De club en spelersgroep zijn erg betrokken en ik heb altijd fijn in Bredevoort” aldus Ronald. Het bestuur van SV Bredevoort vult aan “Ronald is een erg graag geziene man op en rondom onze sportvelden. De betrokkenheid en gedrevenheid kenmerken hem. Hij kijkt niet alleen naar zijn eigen team maar geeft ook de jeugd zijn aandacht.”

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |